Malmö Yoga Festival 1-3/9 2017

 

Backens medverkade på Malmö Yoga Festival 1-3 september 2017 tillsammans med Yogagården.

Backens deltog på följande sätt:

Backens Malas –  Malas i naturmaterial – halvädelsten, äkta silver, siden och bomull. Backens släpper sin skånsktillverkade kollektion av malas lagom till Malmö Yoga Festival. Varje mala har ett budskap, välj den du tycker om.

DIY Backens Yoga Aroma Spray – Tillverka din egen Yoga Aroma Spray. Äkta eteriska oljor av hög kvalitet droppas i en flaska med hydrolat/blomstervatten. Du följer ett recept med utvalda eteriska oljor där bas, mellan och toppnoter blandas till en fin sammansatt ren mjuk doft från växtriket. De eteriska oljorna i din aromaspray är utvalda för sprayas runt dig som ett stöd från naturen i din yogapraktik. Du får med dig receptet, så fortsätt att tillverka din Yoga Aroma Spray och låt den gärna ta dig till nuet, till lugnet, till fokus även utanför yogamattan.

DIY Backens Yoga Aroma Balm – Tillverka ditt eget doftbalsam. Vi använder oss även här av rena råvaror från växtriket. Vi använder ett växtsmör som bas och äkta eteriska oljor droppas i på samma sätt som i Backens Yoga Aroma spray. Det här är ett smidigt litet balsam att ha med sig i yogaväskan, på resan och på jobbet – massera in det i nacken och runt handlederna. När du känner att du behöver komma tillbaka till nuet och lugnet så kan ett mjukt doftande balsam vara ett fint stöd.