DIY – En workshop i förkylningstid 11 oktober 2017

Hösten kan vara solig och mysig, men det är ju även nu som förkylningar och influensa gör sitt intåg.

Det här är en workshop och föreläsning där vi tillverkar en förkylningsspray som kan användas förebyggande för att bygga upp din motståndskraft mot förkylning samt lindra obehag om en förkylning brutit ut. Vi gör även en noseoil som lindar ditt obehag vid snuva utan att irritera huden i näsan. Jag har en genomgång av de växtoljor och eteriska oljor vi använder och varför de används till just dessa produkter.

Varför en förkylningsworkshop när man kan göra en massa andra härliga saker, parfym, doftande kroppsoljor….ja, det kommer fler workshops under hösten/vintern, men dessa produkter kommer du sannolikt vilja göra och använda för resten av livet och det är hög tid att tillverka dem.

Jag som leder denna workshop heter Camilla Jakobsson och är dipl ekologisk hudvårdsterapeut, botanisk pedagog och aroma pedagog.

Välkommen!

Plats: Backens hos Yogagården, Stora Nygatan 38, Malmö
När: 11  oktober – samling kl 18.15, Föreläsning och workshop kl 18.30-19.30
Pris: 275 kr inkl 100 ml Förkylningsspray och 10 ml Noseoil som du tillverkar
Anmälan: Maila ditt namn och mobilnummer till Camilla på info(at)backens.se. När du får din bekräftelse via mail från mig så betalar du in via swish och får ett sms kvitto så snart jag ser din betalning.