Växtbaserad ansiktsbehandling

Botanical beauty treatment 60 min 650 kr

Om behandlingen:

Hudvårdsterapeutens arbete under behandlingen:
En omsorgsfull, lugn och noggrann rengöring av mun, ögon, dekolletage, hals och ansikte. En djup och rytmisk massage av dekolletage, överarmar, nacke, hals och ansikte tar vid när rengöringen är klar. Ansiktsmask stryks ut efter massagen, verkar på huden för att sedan tas bort med svalare vatten.  Mjukt kommer du tillbaka till nuet. En skyddande produkt arbetas in.
Huden är nu redo för resten av dagen. Din hud har varsamt fyllts på med doftande närande råvaror.
Vad använder jag mig av och hur jag arbetar
Det jag ser med ögonen, känner med händerna och har lyssnat mig till leder mig att välja bland oljor, örter och leror som passar huden under mina händer.

Jag väljer mellan Rasul, Grön Fransk Lera, vegetabiliska oljor, hydrolater, örter och eteriska oljor till rengöringen.
Massagen utförs med vårdande oljor, eteriska oljor och vegetabiliska oljor.
Mask blandas efter hudens behov. Grön Fransk Lera, havre, eteriska oljor,växtserum, blomstervatten, örter, är några råvaror som kan används i din ansiktsmask.

Ett växtserum och en ren vegetabilisk olja eller växtsmör är produkter som ofta avslutar vården av huden.

Produkter och råvaror från:
Botany for all by Lena Losciale

 

Botanical goddess treatment 90 min 850 kr

Hudvårdsterapeutens arbete under behandlingen:
En omsorgsfull, lugn och noggrann rengöring av mun, ögon, dekolletage, hals och ansikte. Fast och rytmisk massage av dekolletage, överarmar, nacke, hals och ansikte tar vid när rengöringen är klar. Dyk in i avslappningens land. Djupt avslappnad arbetar händer sig längre in i muskler, bindväv och hud med djupvävnadsmassage och tryck på dekolletage, hals, nacke och ansikte. Spänningar släpper,  cirkulationen värmer huden, det känns på djupet. Efter denna resa kommer fjäderlätta strykningar på hals och ansikte. Strykningar som hjälper huden att renas, cirkulationen att lugnas, vätskan att tömmas. Ansiktsmask stryks ut och masken tas sedan bort med svalare vatten.
Mjukt kommer du tillbaka till  nuet. En skyddande produkt arbetas in. Huden är redo för resten av dagen. Händer, oljor, örter och blomstervatten har arbetat sig igenom din hud, bindväv, muskler och spänningar. Huden är klar, fast och förnyad. En hantverkares konstnärliga arbete är utfört!

Vad jag använder mig av och hur jag arbetar:
Det jag ser med ögonen, känner med händerna och har lyssnat mig till leder mig att välja bland oljor, balsam och leror som passar huden under mina händer. Jag väljer mellan Rasul, Grön Fransk Lera, vegetabiliska oljor, hydrolater, örter och eteriska oljor till rengöringen
Massagen utförs med vegetabiliska och eteriska oljor.  Mask blandas efter hudens behov. Grön Fransk Lera, havre, eteriska oljor, hydrolater, örter, är några råvaror som kan användas i din ansiktsmask.

En vegetabilisk olja eller ett växtsmör används för att avsluta behandlingen och vården av din hud.

Produkter och råvaror från:
Botany for all by Lena Losciale